• Sun. Jul 21st, 2024

TrainingsNews

Jobs/ Internships/ Trainings

Rolul lui Hitler în planul instaurării Noii Ordini Mondiale

Feb 16, 2018
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Acest articol abordează rolul pe care l-a jucat Adolf Hitler în marele Plan al Noii Ordini Mondiale şi învăţăturile  oculte primite de Hitler de la Meister Dietrech Eckhart. Aceste informaţii sunt de o importanţă crucială în înţelegerea Noii Ordini Mondiale care se urmăreşte a fi instaurată, deoarece, din toate punctele de vedere, Hitler a reprezentat imaginea perfectă a Anticristului epocii New Age care urma să vină. Cu alte cuvinte, Anticristul anunţat de Biblie va semăna perfect cu Hitler, şi va domni în acelaşi mod, îndeplinind aceleaşi scopuri malefice împotriva oamenilor. Înainte de a porni mai departe în derularea informaţiilor, este indicat să ne reamintim câteva profeţii biblice care prevestesc caracteristicile viitorului Anticrist: 1. Daniel 8: 23-25 “Şi când sfârşitul va fi aproape (sfârşitul veacurilor)… se va ridica un rege cu chip fioros şi care va avea ştiinţa celor întunecate. Iar puterea lui va fi mare, dar nu va fi de la el izvorâtă: şi el va distruge prin metode oculte, şi îşi va spori influenţa prin diverse practici, şi îi va distruge pe cei drepţi şi credincioşi. Şi, de asemenea, prin  domnia sa va face să prospere ştiinţa (magiei negre sau vrăjitoriei) sub oblăduirea lui; şi se va proslăvi pe sine însuşi şi fără luptă directă îi va distruge pe mulţi…” Aceasta este o descriere a Anticristului care va domni în “veacurile de pe urmă”. Majoritatea celor care citesc acest pasaj nu au nici cea mai mică idee despre faptul că aici se face referire la vrăjitorie.
            “Un rege cu chip fioros” este un mod foarte adecvat de a-l descrie pe Adolf Hitler sau pe oricare vrăjitor. Fără-ndoială, Hitler a practicat magia neagră, iar în cea mai mare parte din demonstraţiile lui oratorice publice a făcut uz de diverse metode active de magie neagră.          
            “Ştiinţa lucrurilor întunecate” înseamnă de fapt, în limba în care a fost scris textul iniţial, “magie neagră şi vrăjitorie”. În următoarea frază se spune că “va face să prospere ‘ştiinţa’ (meşteşugul) sub propria oblăduire”. Acest cuvânt se referă, din nou, în mod evident la vrăjitorie.
            Pentru a verifica dacă termenul “ştiinţă” se referă în acest caz la magie sau vrăjitorie este suficient să intrăm într-o librărie occidentală unde se vând cărţi din curentul New Age sau satanist şi să răsfoim câteva publicaţii. Magicienii sau sataniştii se referă la practicile lor malefice prin cuvântul “ştiinţă” (sau “meşteşug”). Astfel, putem concluziona că acest pasaj biblic prevesteşte clar că Anticristul va fi un adept practicant experimentat în magia neagră.
            2. Daniel 11:37-38 “El nici nu-l va preamări pe Dumnezeul strămoşilor săi, nici nu va avea dorinţă pentru femei, nici nu se va închina nici unui Zeu: căci se va proslăvi şi adula pe sine însuşi mai presus de orice…”
            “Anticristul nu-l va iubi pe Dumnezeul strămoşilor săi”. Cu alte cuvinte, el va practica o religie care nu este izvorâtă din Scripturile ebraice, din Vechiul Testament. “Anticristul nu va avea dorinţă pentru femei”. Învăţaţii şi cercetătorii Bibliei cred că acest lucru înseamnă că va fi un pervertit din punct de vedere sexual sau un homosexual, sau ambele.
             3. Apocalipsa 17:10-11 “Sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul este, iar celălalt n-a venit încă, şi când va veni, el va rămâne puţină vreme. Şi fiara care era, şi nu mai este, ea însăşi este al optulea, şi este din numărul celor şapte şi merge la pierzanie”. Cei “şapte împăraţi” din acest capitol sunt şapte Regi Tenebroşi. Un “Rege Tenebros” este un conducător unic din două puncte de vedere: 1) Din punct de vedere politic este un dictator absolut. Acest fapt nu reprezintă nimic nou, căci istoria este plină de asemenea personaje. 2) Din punct de vedere ocult, el va fi un slujitor al Satanei instaurat lider, şi care îndeplineşte rolul unic de a-şi conduce zilnic  poporul în conformitate cu preceptele satanismului. Când aceste două caracteristici sunt  puse la un loc, se obţine o listă foarte scurtă de conducători care au domnit în acest mod. Pe vremea când Apostolul Ioan a scris “Apocalipsa”, lumea se afla sub călcâiul celui de-al şaselea Rege Tenebros, Nero al Romei (desemnat în citat prin “unul este”).
           Înainte de Nero, lumea a mai avut cinci regi Tenebroşi, a căror serie a început cu Nimrod al Babilonului. Dar, după Nero, nu a mai existat nici o persoană care să îndeplinească acest rol unic de “Rege Tenebros”; nimeni, până la Adolf Hitler! Hitler a fost atât un dictator absolut, cât şi un  “preot” satanic pentru întreaga naţiune. Oricine are informaţii dspre doctrina satanistă vă poate confirma că spectacolele publice uriaşe ale lui Hitler erau pur şi simplu nişte ceremonii publice satanice în care Hitler juca rolul de Mare Preot.
            Deci, Hitler a fost cel de-al şaptelea Rege Tenebros din istoria Omenirii şi, exact aşa cum au prevestit Scripturile sfinte, el a domnit numai 12 ani (“el va rămâne puţină vreme” – aşa cum spune citatul biblic). Prin urmare, Anticristul va fi cel de-al optulea “Rege Tenebros” al istoriei şi va fi “din numărul celor şapte”, cu alte cuvinte, va fi exact la fel ca ceilalţi şapte “Regi Tenebroşi” care au domnit înaintea lui. El va fi exact ca Adolf Hitler! În Biblie se mai spune că această domnie a Anticristului, oricât de teribilă ar fi, va fi precedată imediat de o perioadă de “pace şi siguranţă” (cum aparent există astăzi) şi de un sfârşit aparent al războiului şi suferinţelor. Toate popoarele lumii vor fi păcălite cumplit de aceste aparenţe.
            Imediat după cel de-al doilea război mondial au început să apară zvonuri şi poveşti despre implicarea lui Hitler în practica ocultă, întunecată şi malefică a magiei negre. Dar, pe cât de brusc au apărut aceste informaţii, pe atât de abrupt au şi dispărut. Istoricii şi politicienii au părut foarte potrivnici în a recunoaşte făţiş această latură satanică a personalităţii lui Adolf Hitler. Cu toate acestea, este necesar să înţelegem existenţa acestei laturi, deoarece multe din cele petrecute în timpul celui de-al doilea Război Mondial, nu pot fi înţelese sau explicate în afara contextului practicării vrăjitoriei de către Hitler şi oamenii lui de încredere.
            Acest studiu nu s-ar fi putut realiza pornind de la publicaţiile apărute în librăriile sau bibliotecile obişnuite. Există librării New Age sau sataniste, unde se găsesc cărţi ai căror autori nu se dau înapoi de la a aduce în discuţie satanismul lui Hitler. În lucrările “Cenuşa lui Hitler – Seminţele unui Nou Reich”, de Col. Howard A. Buechner şi “Suliţa Destinului”, de Trevor Ravenscroft şi Samuel Weiser se abordează pe larg problema satanismului lui Hitler. În “Suliţa Destinului”, Trevor Ravenscroft arată că procesele de la Nurenberg au avut un eşec total în a identifica adevărata natură a răului care a existat în spatele “faţadei exterioare a Socialismului Naţional”; într-adevăr, “ritualurile de iniţiere şi practicile magiei negre constituiau esenţa dominaţiei naziste”. Peste numai câteva pagini, Ravenscroft afirmă că, între anii 1909-1913, “Hitler a atins nivele “superioare” de conştiinţă utilizând drogurile şi a studiat în profunzime ocultismul medieval şi magia ritualică …”.
            În 1904, când Hitler avea 15 ani, el se afla împreună cu un prieten, August Kubizek. La un moment dat, l-a prins brusc de mâini pe Kubizek şi l-a strâns foarte tare. Ochii îi ardeau de parcă ar fi avut febră şi a început să vorbească cu o voce puternică, aspră şi răguşită. Kubizek a simţit atunci că Adolf era controlat de o entitate ciudată care sălăşluia în corpul lui. Şi în acel moment el vorbea elocvent despre faptul  că avea să-i fie  dat  un mandat de conducere a Germaniei, pentru a-i reda acestei ţări gloria ei de drept.
            Misterul fusese spulberat: Hitler făcuse experimente satanice timp de aproximativ un an, iar acum era posedat de demoni. La această vârstă, Hitler a fost, de asemenea, puternic influenţat de alte două personalităţi: Friedrich Nietzche care îndemna, prin filosofia lui, ca valorile creştine nemţeşti să fie revizuite şi înlocuite cu valorile pesimismului şi nihilismului, şi Richard Wagner, marele compozitor german, care “îl adora pe Lucifer deghizat cu şiretenie într-un Christos Exclusivist al rasei Arienilor”.
     Între 1903-1913, cei care-l cunoşteau pe Hitler au remarcat că el s-a transformat dintr-un vorbitor timid, care părea că se bâlbâie la fiecare cuvânt, într-un orator foarte puternic şi charismatic care părea să aibă capacitatea de a-şi fermeca auditoriul. Şi totuşi, vocea pe care o avea nu era a lui şi el părea impregnat de o forţă stranie în timp ce vorbea . În cartea “Cenuşa lui Hitler”, autorii comentează în legătură cu schimbarea stilului oratoric  al lui Hitler: “Mulţi oameni cred că prost instruitul Adolf Hitler s-a transformat în oratorul cel mai de succes care a trăit vreodată pe pământ…”      
            Ce schimbare imensă a însemnat pentru viaţa lui Hitler această posesiune demoniacă! Femeile din Germania îl considerau “politicos, şarmant, stilat şi foarte chipeş”. Probabil că ochii lui hipnotici le inspirau multora dintre ele o atracţie fatală.
            Se ştie în lumea ocultă că demonul care posedă o fiinţă încearcă să atragă sau să hipnotizeze şi alţi oameni. Hitler adora întâlnirile faţă în faţă, între patru ochi, cu duşmanii săi, deoarece ştia că îi putea controla cu uşurinţă, aşa cum a făcut la Munchen cu Primul Ministru britanic Chamberlain! Ochii lui de un albastru pal radiau o putere hipnotică.
            De asemenea, Hitler a fost irezistibil atras de poveşti din mistica Pan-germanică, de vechi legende nordice, aparţinând unui popor legat printr-o frăţie de sânge care substituise Crucea Creştină cu Swastika şi care participa la ritualuri de magie neagră în care erau implicate perversiuni sexuale. Toate acestea alcătuiau un amestec îmbătător pentru mintea şi sufletul tânărului Adolf, dar în acelaşi timp îl pregăteau pentru experienţa sa ultimă, şi anume intrarea în unele societăţi satanice. Maestrul unei astfel de societăţii era în acea vreme Dietrich Eckhart, care a exercitat o profundă influenţă asupra lui Hitler. În această perioadă Hitler a început să devină fascinat de personalitatea, puterea şi misiunea Anticristului. Şi tot în această perioadă i s-a schimbat  culoarea ochilor, aceştia căpătând o nuantă de albastru palid care apare de multe ori la oamenii care sunt posedaţi.
            Eckhart a fost unul dintre cei mai fanatici şi experimentaţi practicanţi ai satanismului din Europa. El le spunea în repetate rânduri colegilor săi adepţi că a primit un mesaj satanic conform căruia el avea “destinul de a pregăti scena pentru Anticrist, omul care va fi inspirat de Lucifer să cucerească lumea şi să ducă la glorie rasa Ariană.”
            Eckhart a condus o serie de şedinţe de magie la care au participat atât ocultişti ruşi, cât şi germani, şi în care Alfred Rosenberg a jucat un rol esenţial. Rosenberg, considerat el însuşi a fi profetul Anticristului şi interpretul Protocoalelor Înţelepţilor Sionului, o invoca cu regularitate pe “Fiara din Apocalipsă – Monstrul Luciferic care preluase controlul asupra corpului şi sufletului lui Adolf Hitler”.     
            Între anii 1919-1923, Eckhart nu a precupeţit nici un efort pentru a-l instrui temeinic pe Hitler în toate aspectele legate de magia neagră, transformându-l într-unul dintre cei mai de vază adepţi ai ocultismului întunecat din istoria omenirii. Astfel, Eckhart l-a selecţionat pe Hitler în vederea instruirii acestuia în una dintre cele mai înalte forme de magie neagră, care fusese inventată cu 1000 de ani mai devreme şi fusese reactualizată de Alister Crowley. Această formă de magie neagră aducea pervesiunea sexuală până la un grad nemaiîntâlnit în istoria magiei. Ritualurile şi ceremoniile specifice acestei magii conţineau practici sexuale perverse şi extrem de sadice, sacrificii animale, orgii heterosexuale, biciuiri până la sânge şi sodomie, întrucât Crowley “descoperise că cel care se lăsa pradă ritualurilor celor mai sadice  îşi putea trezi o capacitate vizionară pătrunzătoare cu privire la lucrările inteligenţelor malefice şi putea dispune de puteri magice fenomenale”.
            Hitler era groaznic torturat în timpul acestor ritualuri. Într-unul dintre aceste ritualuri s-a realizat şi “iniţierea lui Hitler printr-un ritual magic sadic monstruos” care l-a făcut pe Hitler să devină “moale între picioare”, incapabil să “dăruiască plăcere vreunei femei”. Acest act monstruos l-a făcut pe Hitler incapabil de vreo altă activitate sexuală normală, dar în schimb l-a umplut cu o ură şi cu un venin supranaturale. Acum, pervertirea lui Hitler devenise atât de monstruoasă, încât el era capabil să plănuiască şi să ducă la îndeplinire faptele cele mai cumplite pe care le-a cunoscut vreodată omenirea.
            Monstruozitatea lui Hitler era atât de terifiantă încât istoricii şi biografii nu au putut sau nu au vrut să vadă şi să înţeleagă realitatea. După spusele pline de autoritate ale lui Ravenscroft “, principalii biografi ai lui Hitler nu au fost capabili să sesizeze că perversiunea sexuală a preluat locul central în viaţa lui . Ei se ocupă de această problemă într-un mod fragmentat în capitole de genul “Era oare Hitler impotent?” sau “Atitudinea lui Hitler faţă de femei”. Ei nu reuşesc nicidecum să înţeleagă că o pervertire sexuală monstruoasă se află în însăşi esenţa existenţei lui, constituind sursa puterilor sale mediumice şi a clarviziunii şi motivaţia ascunsă în spatele fiecărui act de răzbunare sadică asupra umanităţii.
            Nu există nici o îndoială că Adolf Hitler a fost la fel de impotent ca şi Regele Klingsor, căci şi el, la rândul lui, era incapabil de a ajunge la orgasm prin relaţii sexuale normale. Aici nu este vorba despre castrarea fizică; ci că, mai degrabă, “impotenţa lui Hitler avea un fundament psihologic profund. Împlinirea sexuală a lui Hitler rezulta doar în extremele sadismului şi masochismului, şi el cunoştea desfătarea sexuală numai dacă le provoca durere altor oameni sau dacă suferea dureri el însuşi. … Hitler se retrăgea pe ascuns în cartierul rău famat al Vienei, unde se lăsa legat şi biciuit de către orice prostituată care era dispusă… De altfel, acesta este şi genul de relaţie dintre Hitler şi Eva Braun. Ea îi îndura tirania oricând şi oriunde, cu excepţia situaţiei când se aflau în dormitor, unde ea devenea stăpâna atotputernică iar el (Hitler) sclavul care se târa în genunchi”.
            Hitler, în 1921, la vârsta de 33 de ani, era complet posedat de spirite malefice şi perfect pregătit să preia conducerea Partidului Socialist Naţional. Nimeni nu ar putea înţelege monstruozitatea acţiunilor ordonate de Hitler şi graba lui în desfăşurarea celui de-al II-lea război mondial, fără a cunoaşte adevărul despre pervertirea satanică în care el s-a complăcut de bunăvoie.
           Deci Hitler se considera a fi chiar Anticristul, la fel crezând şi mulţi alţi ocultişti ai lumii din acel timp. În realitate, Hitler a fost predecesorul imediat al adevăratului Anticrist. Hitler a fost cel de-al şaptelea Rege Tenebros din Apocalipsă;  adevăratul Anticrist va fi al optulea Rege Tenebros şi va semăna cu Hitler, în conformitate cu prevestirile profeţiilor. Dar, acest al optulea Rege Tenebros va reuşi să-şi ascundă bine monstruozitatea faţă de omenire, convingându-i pe oameni că el vine precum un Christos plin de “iubire”, ca un aducător al “păcii şi siguranţei” unei lumi care are atâta nevoie de ele. După ce va fi convins aproape pe toată lumea  că este divin şi demn a fi preaslăvit, el îşi va arunca masca şi va iniţia seria evenimentelor groaznice descrise de Apocalipsă. Cu adevărat, profetul Daniel a avut dreptate când a spus că “Prin pace (fără luptă) va distruge pe mulţi”. (Daniel 8:25). Se pare că suntem foarte aproape de momentul apariţiei Anticristului.
How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!