• Thu. Jul 11th, 2024

TrainingsNews

Jobs/ Internships/ Trainings

Obiectul de reglementare a dreptului financiar.

Feb 21, 2018
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

In structura dreptului financiar s-au pastrat 2 componente de baza : cheltuielile si veniturile publice. Cheltuielile publice in structura dreptului financiar si-a pastrat insemnatatea, in ansamblul actelor financiare, dar sub aspect proceduralstabilirea felului si proportiei cheltuielilor statului, a ajuns subordonata procedurii aprobarii de parlament a bugetului anual de stat. Veniturile publice au evoluat, pastrind constant procedeiele traditionale ale impozitelor si taxelor completate dupa necesitati. Un alt element al obiectului de studiu il constituie bugetul de stat care este un act si un procedeu de coordonare a cheltuielilor cu veniturile, este un act adoptat de parlament. Imprumuturile de stat si externesunt determinate de cele mai multe ori de necesitatea completarii veniturilor publice ordinare, precum si de cea a constituirii unor resurse investitionale subordonate interesului public. Finantele organizatiilor internationale au fost recunoscute cuprinzind actele si operatiunile de formare, intrebuintare a fondurilor banesti necesare acestor organisme, care se disting de structura financiara interna a statelor contemporane.
How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!