PlopAndreiCom
125 subscribers
236 photos
64 videos
25 files
1K links
Download Telegram
Voi publica și un articol despre angajații/ funcționari publici din cadrul ambasadei României de la Chișinău! Pe 20 septembrie 2022 am depus o sesizare la PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE și în termen de 30 de zile ei ar trebui să-mi înregistreze cererea și să vină cu un răspuns despre măsurile întreprinse!
Evident că voi scrie și despre reacția parchetului la sesizarea mea pentru că este un caz de interes public și sunt încălcate drepturile la mii de cetățeni români din Republica Moldova!!! Este inadmisibil ca un pașaport simplu electronic să fie eliberat în termen pe cel puțin 6 luni! Voi scrie detalii în articol!!!
Video/ Ştiinţific sunt un bou!!! Despre incompetența celor de la MAE România și Ambasadele/Consulate din Moldova | https://plopandrei.com/video-stiintific-sunt-un-bou-despre-incompetenta-celor-de-la-mae-romania-si-ambasadele-consulate-din-moldova
Astfel de videouri cu declarații tâmpite ale românilor de peste Prut este plin TikTokul! Eu deja m-am exprimat asupra acestui subiect însă sunt nevoit să repet din nou pentru că nu a ajuns la toți cretini de pe peste Prut!
Noi ne redobândim cetățenia română din cauza că bunicii voștri/ clasa politică de la București au fost lași și au cedat Basarabia fără luptă rușilor!
Din cauza lașității voastre noi am fost sub ocupație sovietică și încă un lucru foarte important: Moldovenii nu se tem de ruș, de ruși vă temeți voi românii de peste Prut!!! Noi am fost sub ocupație sovietică și am trecut prin foamete organizată, prin deportări și noi știm de ce este în stare rusul! Discutăm în rusă doar ca să ne cunoaștem dușmanul mai bine spre deosebire de voi care vă ascundeți de fiecare dată la cuvântul rus! Faptul că sunteți membru NATO asta nu înseamnă că nu sunteți în pericol! Faptul că rușii nu au ajuns la Prut se datorează eroismul ucraineni lor însă să fi fost românii în locul lor, azi era ocupată de ruși toată țara! Foarte mulți moldoveni au studiat în România, foarte mulți moldoveni lucrează peste hotare și toți știm destul de bine pe românii de peste Prut!!! Eu am studiat la două universități din România cu taxă! Nu am primit nici o bursă și nici un leu de la statul român!
Toți au dreptul la exprimare însă libertatea de expresie în cazul prostiei precum acestei persoane care ar trebui de trimis la școală!!! Republica Moldova și România nu sunt un stat din cauza prostiei voastre, a lașității voastre și a corupției celor de peste Prut! Noi basarabeni știm destul de bine ce o să faceți când rușii vor intra în Moldova! Vă veți ascunde că de obicei! Analiștii voștri pe spațiul exsovietic sunt varză! Toți la pachet adunați nu fac doi lei! Aveți doar istorici buni și atât!
Mai jos este textul care l-am scris în acest articol!!!

https://plopandrei.com/update-de-ce-are-moldova-de-o-mobilizare-generala-si-de-o-armata-profesionista

Foarte des îmi puneam întrebarea de ce românii nu ne-au apărat pe noi, basarabenii de Uniunea SOVIETICĂ în iunie 1940!? Răspunsul l-am găsit în biblioteca universitară Carol I când eram student și masterand în București și din discuțiile cu militari români și politicienii români! Despre asta am scris în articolul din limba engleză pe care puteți să îl găsiți mai jos! Însă cel mai mult căutam răspunsul la întrebarea cum de georgienii cu 3 milioane de oameni au încercat să opună rezistență în fața la 140 de milioane de oameni pe 8 august 2008 și care era considerată a doua armată a lumii iar românii nici măcar nu au tras un glonte pentru a apăra pe Basarabeni! Cum Finlandezi au încercat să opună rezistență în 1939 iar românii nici n-au încercat! Te uiți la Ucraineni cum luptă eroic în fața rușilor chiar dacă din start mulți din Europa/ SUA credeau că ucraineni nu vor rezista iar ruși credeau că în câteva zile cuceresc toată Ucraina! Te uiți acum la clasa politică din România și vezi foarte multe asemănări cu clasa politică din 1940 și îți dai seama că dacă România nu ar fi fost membru NATO ar fi avut aceeași soartă ca în 1940. E destul să te uiți la reacția românilor din diasporă la o eventuală mobilizare și vezi diferența dintre un ucrainean și român! Iar mesajul meu pentru românii de peste Prut pentru faptul că noi basarabenii vorbim o română proastă se datorează mai întâi lașității voastre din 1940! Înainte de a veni cu replici despre accentul moldovenesc, ortografie etc… ar trebui să vă bucurați că noi, basarabenii încă vorbim limba română! Pentru că prin groaza (deportările, foametea organizată, persecutați permanent) prin care au trecut basarabenii din 1940-1941 și din 1944-1991 este o minune că mai vorbim română! Lașii întotdeauna vor găsi o justificare însă sunt deacord cu militari români: că trebuia să-i apere pe Basarabeni în 1940! Faptul că vorbim rusa se datorează acestei lașității din 1940 și clasei politice din România (1989) și Moldovei (1991)!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Videoul ăsta l-am găsit pe TikTok, cam așa făceam și noi în copilărie ,,pistolet samodelka" numai că noi adăugam o ,, projină" de la pat sau ,, rizina" de la camera de minge de fotbal!

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală! | https://plopandrei.com/asa-erau-timpurile-plop-andrei-despre-amintiri-din-copilarie-sport-si-scoala
Now you can download this 71 page article in pdf format from my telegram account - @plopandreicom ! ( https://t.me/PlopAndreiCom/1701) you will always find this article in pinned message!
Plop Andrei/ #Russia#Ukraine War: What Will Happen Next?
-Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!
-What are the goals of the Russians in Moldova?
https://plopandrei.com/plop-andrei-russia-ukraine-war-what-will-happen-next
Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution! |
in the next month or two, maximum 3 months, the network of Russian spies will try to arrest me! I ask the ambassadors to read the emails I sent them from ceo@plopandrei.com and contact@rubyskynews.com. also, please consider the network of Russian spies, Moldovans and Romanians who collaborated with Romanians and Moldovans (all without exception) during the period when I requested political asylum in Poland and Canada! The Republic of Moldova will be occupied by the Russians in 2023 and all the analysis about the Russians has been confirmed so far! Why do they want to arrest me? Because I want to go to Switzerland to work or to an EU country and they won't have another chance to arrest me! http://plopandrei.com/plop-andrei-i-was-arrested-in-canada-for-the-anti-communist-revolution-i-am-being-deported-because-of-corruption-and-incompetence-in-the-canadian-government
Și iarăși am avut dreptate!!!!
Vă recomand să deschideți linkul de mai jos pentru a citi articolul integral! Voi posta doar o parte din acea articol mai jos sub această știre de la frontiera Georgiei cu Rusia!

Datorită faptului că partea rusă a interzis trecerea pe jos a graniței cu Georgia, georgienii întreprinzători s-au orientat rapid și au pus bazele unei afaceri - acum fugarii de la mobilizare trebuie să aibă cu ei între 50 și 70 de mii de ruble pentru a putea cumpără o bicicletă pe care să treacă punctul de control .

Este interesant că locuitorii locali cumpără aceleași biciclete în Georgia pentru aproximativ 5 mii de ruble, dar după ce trec granița, costul lor crește în mod magic de zece ori.

Update 22 martie 2022
Rog să dați share în grupuri pentru că eu sunt blocat în a da share sau să faceți tag la prieteni/ familia dumneavoastră!!!
După cum am scris anterior că primul lucru ce se va începe: va fi panica! Trebuie să știți că dumneavoastră nu veți fi singurul care va dori să plece în România și toți care au mașini sau rutiere se vor gândi mai întâi de toate la familiile și rudele lor și se va crea un ambuteiaj imens! dacă de sărbători sau seara este ambuteiaj atunci ganditiva că zeci de mii de persoane vor dori să plece odată cu mașinile lor! Persoanele care nu au mijloc de transport să nu aștepte în zadar rutierele prin Chișinău, dacă nu va fi lumină nici troleibuzele nu vor circula! Ce facem? Soluția este foarte simplă! Găsim transport alternativ de a pleca în România precum ar fi bicicletele ( de preferat electrice), scuter, ATV, motociclete, moped! Avantajul acestor tipuri de transport este că veți putea să vă strecurați printre mașini sau să o luați chiar prin câmp, sau cărare! Persoanele care au mașini luxoase să nu încerce să facă pe șmecheri de persoanele care vor fi pe bicicletă, pentru că acei cu bicicleta vor ajunge primii la vamă!!! Imaginativă că din toate raioanele Moldovei vor încerca să plece în România! Dacă de Paște este un ambuteiaj infernal la vama României, imaginativă ce o să fie când Moldova va fi atacată! Polițiștii sunt și ei oameni, au și ei copii, rude, mame, sore, frați și normal că primul lucru la care se vor gândi va fi familiile lor!
Scopul acestui postări este ca dumneavoastră să fiți pregătiți de orice scenariu și rog ca în fiecare familie să fie discutată această problemă!
Ce vom face noi dacă ne atacă rușii? Dacă poliția nu au nici un plan rog să discute între ei cum să reacționeze în caz de război! Nu trebuie să ne bazăm doar pe doamnele de la conducerea Moldovei! (Sandu, Gavrilita, Revenco!)
Eu am scris de pe data de 14 februarie că trebuie de făcut o mobilizare generală ( rog să citiți articolul din primul comentariu) însă mobilizare nu este și probabil că nu va fi sau va fi prea târziu!
Subsemnatul, Plop Andrei nu am să plec din Moldova pină în momentul când va fi atacată Moldova de ruși, vreau să cred că va fi o mobilizare și voi încerca să pun mîna pe arme dacă statul o va cere! Eu nu instig la război iar scopul acestei postări este ca să fim pregătiți pentru orice scenariu! Dacă autoritățile moldovene nu vor întreprinde nimic pentru apararea Moldovei atunci nu-mi rămâne decât să plec și eu din Moldova! Eu mi-am procurat azi o bicicletă cu motor și vreau să cred că nu voi avea nevoie de el însă un plan de rezervă trebuie să existe! Pregătițiva de orice scenariu! Toți în Moldova își doresc ca să nu fie război însă nu noi hotărâm aceasta! Uitați vă bine la imaginea din postare și punetiva întrebarea dacă doriți să fiți în locul acestor persoane sau să aveți transport alternativ pentru ajunge la vama României!!!
https://plopandrei.com/update-de-ce-are-moldova-de-o-mobilizare-generala-si-de-o-armata-profesionista
Și acuma informații despre bicicleta din acest video!
Inițial am vrut să îmi cumpăr un ATV însă luând în calcul experiența mea din Canada cu bicicletele am hotărât că este mai bine să îmi cumpăr o bicicletă!
În Canada am avut 4 biciclete: 3 mi s-au furat și pe ultima am vânduto! De de vreo 6-7 mi-au spart roata la bicicletă și de două ori mi-o tăiat frâna de la bicicletă! Prima dată mi-o fost tăiat frâna tot și pe urmă am început să verific iar a doua oară mi-au taiato doar puțin mai mult pe jumătate astfel că sa rupt frîna pe drum ( la ambele)! Același lucru mi se întâmplă în Moldova! Cred că am să postez și un articol despre accidentele în care au murit/ uciși naționaliști moldoveni/ români din Moldova cu ajutorul FSB-ului și rețeaua lor de spioni/ agenți din Moldova! Dacă la o bicicletă eu pot să verific imediat dacă mi s-au tăiat frânele atunci la ATV îmi va fi mai dificil iar de mașină este aproape imposibil să verific de fiecare dată și de aceea am hotărât să iau o bicicletă! Întrebarea care mi-o puneam era: una electrică sau cu motor? Electrică merge pină la 40 de km și cum îs dealurile la noi și mai dai oleacă din pedale ajungi pină la frontiera României însă problema constă că și în România rușii sunt destul de activi și sunt mult mai credibili și când eram refugiat în Polonia și în Canada, rușii activau prin intermediul românilor! Da, este adevărat, România este membru NATO și UE și ruși se simt că la ei acasă! Când vine vorba de bani ( chiar dacă sunt bani ruși) peste tot se reacționează la fel inclusiv în Polonia, Canada, SUA, Germania! Scopul meu era ca să ajung pină la frontiera cu Ucraina și de acolo mai departe și de asta am hotărât să iau una cu benzină!
Bicicleta neagră cum o vedeți din imagine, este bicicleta care am cumpărat în luna martie însă avea probleme cu lanțul de la motor! Lanțul lui sa rupt și am cumpărat alta! Lanțul de la motor îi mai mare decât cea de la bicicletă și am găsit numai chinezesc care se îndoia din cauza că motorul era instalat pe rama la bicicletă! Pe urmă cădea lanțul și pe urmă so stricat și pedalele iar la deal nu avea puterea să ridice și din cauza asta am hotărât să cumpăr o altă bicicletă cu roți mai mici și să scot motorul de la ăsta negru! Vedeți și voi din imaginile video transformarea! Să zicem că plec peste hotare mie îmi trebuia un mijloc de transport care să îl pot ține în cameră pentru că dacă va sta afară vor fi rupte frânele sau sparte cauciucurile și pentru Scooter sau motocicletă trebuie permis de conducere pe când pentru bicicletă nu trebuie! După ce am schimbat motorul, acuma merge perfect și și din cauza rotile mici ridică dealurile fără nici o problemă și nici lanțul numai cade!
Azi e ziua mea de naștere și împlinesc 34 de ani!
Eu dau share la acest articol în fiecare zi pe toate rețelele mele sociale și voi da share pină când se va face dreptate! De ziua mea eu vreau ca să mă felicitați cu un like sau share la această postare!
Today is my birthday !
I share this article every day on all my social networks and will continue to share until justice is served! For my birthday, I want you to congratulate me with a like or share on this post!
http://plopandrei.com/plop-andrei-i-was-arrested-in-canada-for-the-anti-communist-revolution-i-am-being-deported-because-of-corruption-and-incompetence-in-the-canadian-government
Pentru că este un caz de interes public în care le sunt încălcate drepturile la mii de cetățeni români din Republica Moldova am hotărât să public și un articol pe 23 septembrie la sesizarea pe care am depus pe 20 septembrie la PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE!
Astăzi am primit și un răspuns
recomand să citiți articolul care l-am scris pe 23 septembrie
https://plopandrei.com/video-stiintific-sunt-un-bou-despre-incompetenta-celor-de-la-mae-romania-si-ambasadele-consulate-din-moldova